Bluetooth

همه چیزدرباره بلوتوث
هر روزمردم با یک فناوری جدید در صنعت آی.تی روبرو می شوند و سرعت حرکت دراین حوضه علم به قدری زیاد است که حتی متخصصان آی.تی را هم به تعجب واداشته است. با ایجاد هر فناوری مردم مشتاق آشنائی با آن می شوند ولی بلافاصله فناوری پیشرفته دیگری شکل می گیرد.
یکی از این فناوری ها بلوتوث است که به ارتباط بی سیم با برد کوتاه مربوط می شود. این فناوری در تمام قطعات٫ وسایل الکترونیکی و ارتباطی کاربرد دارد و استفاده از آن تنها به شبکه ها و اینترنت مربوط نمی شود به طوری که امروزه حتی موس و کیبورد با قابلیت اتصال از طریق بلوتوث هم به بازار آمده است.
بلوتوث یک فناوری کوتاه برد است که به به تلفن های همراه٫ رایانه ها٫ دستگاه های ضبط و پخش٫ لوازم خانگی٫ خودروها و همه وسایل دیگری که می توانید به ارتباط آنها با یکدیگر فکر کنید امکان ارتباط می دهد و در واقع یک رشته خطوط بی سیم است که ارتباطات کوتاه برد بین وسایل مجهز به تراشه های کوچک و اختصاصی بلوتوث را تعریف می کند. این فناوری زبانی مشترک بین وسایل مختلف می سازد که به آنها امکان می دهد به آسانی با هم ارتباط برقرار کنند و به یکدیگر متصل شوند. وسایل مجهز به تراشه های بلوتوث حدود 10 متر برد دارند و می توانند داده ها را با سرعت 720 کیلوبایت در ثانیه از طریق دیوارها٫ کیف ها و پوشاک انتقال دهند.
هیجان انگیزتر آنکه اتصال دادن بین وسایل بلوتوث می تواند بدون دخالت مستقیم ما انجام بگیرد. وقتی دو وسیله مجهز به تراشه های بلوتوث نزدیک یکدیگر می رسند نرم افزار بلوتوث بطور خودکار یک ارتباط را برقرار می کند و داده ها را نقل و انتقال می دهد. با این همه برد کوتاه و سرعت محدود بلوتوث باعث شده است که برای شبکه های محلی(لن) بی سیم قابل استفاده نباشد چون این شبکه های رایانه ای معمولا بیش از 10 متر از یکدیگر فاصله دارند و برد سرعتی آنها 10 تا 100 مگابایت در ثانیه است. این استاندارد همچنین یک برد متوسط 100 متری را تعریف کرده است اما به ندرت بکار می رود چون به توان الکتریکی و هزینه بیشتری نیاز دارد. هر وسیله بلوتوث حاوی یک تراشه فرستنده/گیرنده مربعی 4 سانتی متری است که درباند فرکانس رادیوئی یا صنعتی٫ علمی٫ پزشکی از 2.4 گیگاهرتز تا 2.48 گیگاهرتز عمل می کند. سازندگان و طراحان این فرکانس را به این خاطر انتخاب کردند که در سراسر جهان به رایگان در دسترس است و محدودیت های داشتن مجوز را ندارند.
بحث سخت افزاری و نرم افزاری بلوتوث را همین جا به مقوله اجتماعی آن پیوند می زنیم. امروزه اکثر کسانی که از تلفن همراه استفاده می کنند از بلوتوث به عنوان یک تفریح اعتیاد آور نیز بهره می برند. به خانواده ها و شما نوجوانان عزیز توصیه می کنیم که کاربرد بلوتوث را محدود کنید چرا که غیر از تاثیرات ناهنجار اجتماعی٫ اثرات امواج مربوط به بلوتوث برای سلامتی کسانی که مدام از این سرگرمی بهره می برند خطرزاست.
کافی است تنها برای مدتی در خیابان٫ مترو و یا اتوبوس بلوتوث همراهتان را روشن کنید تا انواع و اقسام فایل های ویروسی و غیر ویروسی به گوشی شما هجوم بیاورد. سعی کنید از این شیوه تکنولوژی به شیوه درست و سالم آن استفاده کنید و فایل های ناشناس٫ نا مناسب و غیر اخلاقی را باز نکنید.

هیچ نظری موجود نیست: